Reyserevreun 4 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83
Contacteer ons!
Het juiste licht in iedere woning en winkel? Daar zorgen wij voor!

Uw betrouwbare elektriciën

De sfeer in een ruimte wordt grotendeels bepaald door de aanwezige verlichting. Dat geldt niet alleen voor een handelszaak of een kantoor. Ook in huizen, appartementen en tuinen is de juiste keuze verlichting een belangrijke factor. Ook daar hebben elektriciëns aandacht voor.

Verlichtingsplan maken

Goede elektriciëns geven u de goede raad om samen met uw elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken, anders bent u beperkt in de keuzemogelijkheden. Bij de renovatiewerken van een bestaand pand zijn de opties sowieso al wat meer beperkt. Een lichtplan helpt u om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken.

Door de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie een ideale verlichting creëren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien er geen licht nodig is, wordt bekeken.

Contacteer ons

Contacteer ons gerust voor uw lichtplan en de installatie van uw binnenverlichting. Als elektriciën uit Kortenaken bij Diest kom ik graag naar u toe.

Clikc+