HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact
U wil uw huishouden automatiseren? Wij geven u domotica op maat!

Erkende domotica installateur in heel regio Diest

Met domotica heeft u kort gezegd een totaal comfort binnen handbereik. Door het automatiseren van alle elektrische schakelfuncties op maat van uw persoonlijke levensstijl wordt het leven een stukje makkelijker. Onze domotica installateur uit Kortenaken bij Diest geeft u een systeem waarmee u centraal de elektrische toepassingen van het huis bedient en veiliger maakt, maar die ook met één druk op de knop uw energieverbruik controleert.

Gebruiksvriendelijke installatie: Niko Home Control

De domotica-installatie van Niko toont gelijkenis met de centrale sturing, maar het aansturen van de relais wordt toevertrouwd aan een gecentraliseerd beheer via de computer. Wilt u het systeem over de jaren heen uitbreiden? Dat kan zonder extra kap- en breekwerk. Onze flexibele systemen kunt u op elk moment aanpassen aan uw actuele behoeften.

Energie besparen

Met Niko Home Control kan u actief energie besparen. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor u zuiniger met energie omspringt.

Wilt u graag de voordelen van Niko Home Control of een ander domoticasysteem ontdekken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een offerte! Wij installeren in heel regio Diest.

Clikc+