HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact
Het juiste licht in iedere woning en winkel? Daar zorgen wij voor!

Uw betrouwbare elektricien voor binnen- en buitenverlichting

De sfeer in een ruimte wordt grotendeels bepaald door de aanwezige verlichting. Dat geldt niet alleen voor een handelszaak of een kantoor. Ook in huizen, appartementen en tuinen is de juiste keuze verlichting een belangrijke factor. Daar hebben wij als elektriciens aandacht voor. Tevens kan u voor tuinverlichting u op Kenny Quintens rekenen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun tuin laten verlichten door ons. Wij verzorgen u een verlichting van uitstekende kwaliteit en volledig naar uw wensen.

Verlichtingsplan maken

Goede elektriciens geven u de goede raad om samen met uw elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken, anders bent u beperkt in de keuzemogelijkheden. Bij de renovatiewerken van een bestaand pand zijn de opties sowieso al wat meer beperkt. Een lichtplan helpt u om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Door de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie een ideale verlichting creëren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien er geen licht nodig is, wordt bekeken.

Uw lichtbehoeften omgezet in realiteit

Met bekende verlichtingspartners als BEGA, SLV of Delta Light in ons aanbod, bieden wij een antwoord op al uw lichtbehoeften. Van een eenvoudige lamp met motion sensor op de oprit of onder de carport tot een terraslamp of meer. Ook voor een meer sfeervolle verlichting hebben wij heel wat oplossingen. Denkt u aan een gekleurde LED verlichting bij de vijver? Fraaie lichtbollen die opdoemen langs uw tuinpad? Alles kan! Laat ons gerust uw idee weten en we reiken u graag enkele opties aan!

Contacteer ons

Contacteer ons gerust voor uw lichtplan en de installatie van uw binnenverlichting. Als elektricien uit Kortenaken bij Diest komen wij graag naar u toe.

Clikc+