HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact
Wij doen alles voor stroom in en rond uw woning!

Kenny Quintens is uw firma voor elektriciteitswerken in Diest

Elektriciteitswerken Quintens is een elektricien uit Kortenaken bij Diest. Wij garanderen u kwaliteit en efficiëntie. U kan beroep op ons doen voor zowel renovatie als nieuwbouw, zowel voor particulieren als voor aannemers.

Zaakvoerder Kenny Quintens staat garant voor vakmanschap, beroepsfierheid en een hoge graad van uitvoering en afwerking. Er wordt enkel gewerkt met hoogwaardig materiaal. U kunt op ons rekenen voor volgende diensten:

Algemene elektriciteitswerken

Volledige installatie in woningen en appartementen! Zowel voor een nieuw stroomnetwerk als voor renovaties!

Verlichting

Een goed verlichte woning of handelszaak brengt sfeer en comfort met zich mee. Wij maken een verlichtingsplan voor u en voeren het tot in de puntjes uit! Ook buiten hoeft u niet in het donker te staan. Wij bieden u tuinverlichting op maat. Van een lamp voor de oprit of de carport tot sfeervolle lichtjes aan de vijver of op uw terras!

Domotica

Als erkende installateur van Niko Home Control beschikken wij over heel wat mogelijkheden om uw huishouden te automatiseren en het voor u makkelijker te maken. Ook andere systemen voor domotica zijn mogelijk.

Video- en parlofonie

Uw bezoekers verwelkomen in stijl? Altijd weten wie er aan uw voordeur verschijnt? Ontdek onze videofoons en parlofoons. Diverse uitvoeringen en functionaliteiten mogelijk!

Contact opnemen

Wij begeleiden u graag met professioneel advies voor elektriciteit om naast uw persoonlijke wensen, smaak en oog voor design – een zo goed mogelijke installatie te bekomen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie voor uw elektriciteitswerken regio Diest!

Clikc+