HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact

Poortautomatisatie

Automatiseren van alle soorten poorten

Maak het makkelijker voor u en uw gasten en laat het automatiseren van een poort over aan Elektriciteitswerken Quintens. 

Garagepoorten

Ook voor poortautomatisatie regio Diest kan u terecht bij deze elektricien. Automatische poorten hebben een enorm gebruiksgemak, zowel voor uzelf als voor uw gasten. Alle situaties zijn anders, daarom wordt het automatiseren van een poort klant per klant bekeken. Zo bent u zeker van een uitstekende service op maat van uw noden en wensen. Een vakkundig opgeleid team zorgt voor een zorgeloze werking van uw automatische poort. 

Comfortabel uw garage binnenrijden

Verlies geen tijd meer bij het binnenrijden van uw toegangs- of garagepoort. Een handige poortautomatisatie zorgt ervoor dat u iedere keer minuten kan winnen die u liever anders doorbrengt .Uit de wagen stappen, de poort openen en weer naar uw wagen gaan om binnen te rijden is voorgoed verleden tijd. U zal trouwens warm en droog in uw auto kunnen blijven zitten met een automatische poort wanneer het buiten ongunstig weer is.

Als vakman plaatsen wij deze systemen op verschillende poorten. Voor iedere project beschikken wij met aangepaste automatisatiekits over de meest passende toepassingen. Bel ons dus zeker voor een volledige poortautomatisatie.

  • kantelpoorten
  • sectionale poorten
  • draaipoorten

Contact opnemen

Voor meer informatie over het automatiseren van uw poort, neemt u snel contact op. Vraag gerust om een gratis offerte.

Clikc+