HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact

Smart home


Kies voor een slimme woning

Wanneer u bij uw nieuwbouw- of renovatieproject de nodige werken laat uitvoeren, vergeet dan zeker niet om uw woning te voorzien van alle comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Dit is de dag van vandaag essentieel om het uw leven makkelijker en aangenamer te maken. Hiervoor is Kenny Quintens uw partner in crime, want wij voorzien u van een 'Smart home' regio Diest.

Een woning op maat van uw behoeften

Bij Kenny Quintens hebben we meerdere ontwerpopties en een ruim productgamma in huis om u de mogelijkheid aan te bieden om uw eigen unieke woning samen te stellen. Een woning die aan al uw wensen voldoet, en uiteraard uw ritme volgt. Dit kan makkelijk toegepast worden door voor een systeem te kiezen die automatisch uw lichten dooft, zelfs wanneer u zelf niet thuis bent. Of uw verwarming opzet net voor u vertrekt op kantoor ... Dankzij de technologie wordt dit allemaal mogelijk. Als voordeel biedt het natuurlijk dat u heel wat kan besparen op uw energieverbruik daar u alles zelf in de hand hebt. De Smart home biedt verschillende oplossingen aan om uw dagelijks leven te automatiseren en te vereenvoudigen.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd om een beroep te doen op de vakkennis en jarenlange ervaring van Kenny Quintens uit Diest? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen. Maak een afspraak, en dan komen wij graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te overlopen en in detail verder uit te leggen. Kies dus voor een veilige, comfortabele én slimme woning. Uw leven zal veel makkelijker verlopen zonder al te veel stress ... en dat allemaal slechts met één klik op uw eigen te beheren systeem. Smart home? Wie wil dat nu niet.

Clikc+