HEERBAAN 93 - 3472 Kersbeek-Miskom
Tel.: 011 96 06 83 011 96 06 83
Contacteer ons!
Contact

Ventilatie geplaatst door een ventilatie-expert

Kies voor een energiezuinige woning

Door de steeds strengere normering rond het bouwen en renoveren van een woning wordt er meer aandacht besteed aan de isolatie van een huis. Dit met de bedoeling om woningen om te zetten tot lage-energiegebouwen. Geïsoleerde en luchtdichte huizen vereisen dan ook een gezonde en efficiënte ventilatie. Heeft u nood aan een expert in de installatie van ventilatie regio Diest? Dan kan u staat maken op installateur Kenny Quintens.

Ventilatiesystemen C en D

Sinds 2006 is een ventilatiesysteem verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties. Wij bij Kenny Quintens kiezen resoluut voor ventilatiesystemen C en D die volgens ons de beste luchtkwaliteit garanderen binnenshuis. Graag komen wij bij u langs om het ventilatiesysteem in uw woning te integreren die het beste bij uw voorkeuren, budget en omgeving past. 

  • Ventilatiesysteem C: natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer

Heeft u net uw woning grondig gerenoveerd? Dan is het niet meteen mogelijk om alle vuile lucht op een natuurlijke wijze af te voeren. Daarom kan u in deze situatie ervoor opteren om een ventilatiesysteem met een mechanische luchtafvoer te laten plaatsen. Hier wordt de vochtige en vervuilde lucht aangezogen via luchtkanalen. Dit vooral in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkaamer. Kiest u voor het C-ventilatiesysteem, dan zal deze luchtaanzuiging aanhoudend gebeuren. Het C+-systeem is namelijk zelfregelend en ververst de lucht enkel indien dit nodig is.

  • Ventilatiesysteem D: mechanisch luchtafvoer en mechanische luchtaanvoer

Bij het systeem D heeft u van begin tot eind een volledig gecontroleerd systeem. Dit houdt in dat de ventilatie volledig automatisch gestuurd wordt. Dankzij een netwerk van leidingen in de hele woning wordt de lucht verdeelt via ventilatieroosters. Dit wordt mogelijk gemaakt in elke kamer zonder dat de verschillende luchtdoorstromen elkaar gaan kruisen. Kiest u voor dit systeem, dan opteert u voor efficiëntie en energiezuinigheid daar de warmte wordt gerecupereerd.

Offerte en contact

Wenst u de plaatsing van uw ventilatie uit handen te geven aan een specialist met kennis van zaken? Dan bent u aan het juiste adres bij Kenny Quintens uit Diest. Wij verzorgen uw project van A tot Z zodat u snel over zuivere lucht in uw woning beschikt en dit volgens de opgelegde regels.

Clikc+